ÉBSZ-GÉPSHOW 2024

NE MARADJ LE RÓLA

LEGNAGYOBB ÉPÍTŐGÉP SHOW A RÉGIÓBAN

7 év kihagyás után tér vissza a régió legnagyobb építőgépes rendezvénye, mely az ÉBSZ-GÉPSHOW nevet kapta.

Ne maradj le róla, váltsd meg a belépőjegyet most elővételben 50%-os kedvezménnyel az alábbi linken!

Köszönjük minden résztvevőnek,
hogy megméretteték magukat az ÉBSZ GÉPSHOW 2024 gépkezelői versenyén!

Nagyon örülünk, hogy ilyen sok lelkes és tehetséges versenyzőt köszönthettünk. Reméljük, hogy mindenki

élvezte a kihívásokat és sikerült maradandó élményekkel gazdagodni.

Külön gratulálunk azoknak, akik kimagasló pontossággal hajtották végre a feladatokat – büszkék vagyunk a teljesítményükre!

RENDEZVÉNY HELYSZÍNE:

A rendezvényre kilátogatók számos, az építőipar- és aköré épülő cég újdonságait tekinthetik meg akár testközelből, hiszen a gépek jelentős részét egy erre elkülönített területen ki is próbálhatják.  A rendezvény elmaradhatatlan eleme lesz a folyamatosan zajló gépkezelői ügyességi verseny, és a gépes témában sok egyéb szakmai program is színesíteni fogja a 3 napot. A rendezvényen több vendéglátó pont és ülőhely gondoskodik a felfrissülésről és természetesen a gyerekeknek sem kell otthon maradniuk, hiszen őket külön bel- és kültéri programokkal várjuk.

Legyél ott Te is a Tököli repülőtéren az ÉBSZ-GÉPSHOW-n!

PROGRAMOK

A kültéri területen közel 50 kiállító mintegy 300 gépe tekinthető meg.

8 kategóriában

70 gép ki is próbálható

folyamatosan zajló

gépkezelői ügyességi versenyek

a kültéri kivetítőn

élő bejelentkezések, bemutatók.

a rendezvénysátor színpadon

érdekes szakmai előadások.

A rendezvénysátorban étterem panorámaterasszal.

A külső területen streetfood kínálat is megtalálható.

az ÉBSZ Aréna területén

gépzsonglőr bemutatók.

a gyerekeket vetítéssel, rajzolással, légvárral és játszótérrel várjuk!

KIÁLLÍTÓK

ÉS GÉPEK

A grundonline.hu építési magazin szerkesztősége az ÉBSZ megbízásából hozta létre a 2024-es ÉBSZ-GÉPSHOW online kiállítási katalógusát, amelyben kiállítók, gépkategóriák és márkák szerint érhetők el a kiálló cégekkel kapcsolatos információk:

GÉPSHOW HELYSZÍNEK

KIÁLLÍTÓ HELYSZÍNEK

Hírek | sajtómegjelenések

Kiemelt médiapartnereink:

Lépj velünk kapcsolatba

Minden kérdésedre válaszolunk

+ 36 70 658 4330

KAPCSOLATFELVÉTEL

Oszd meg velünk kapcsolati adataidat, és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot a részletek megbeszélése céljából!
Az Ön neve *
Telefonszáma